Videoportfolio

Bedrijfsfilm Op Maat

Hier enkele recente voorbeelden van onze pakketten Op Maat.

Bedrijfsfilm voor de Smaakhoeve De Lochtenberg, een boerderij in Merksplas. Gedraaid op 1,5 dag en gemonteerd op 1 dag. De video staat op de website.

Arcalex is een App van Arcadis, ontwikkeld voor milieucoördinatoren en milieuexperten. De video is gedraaid en gemonteerd op 1 dag.

AVS en WTV-Focus zonden deze infomercial van 2 minuten van Qurtinz om de 2 weken een jaar lang uit.

De GSM Connect DAS zorgt voor een perfecte GSM-dekking binnenshuis. Gedraaid op 2 dagen, montage: 1 dag. Afgewerkt in 3 talen.

We filmden 2 dagen in het bedrijf in 4K. Maar ook met drone, JIB-kraan en Go Pro. De dynamische muziek en grafische elementen maken de video af.

Bedrijfsfilm Large

Hier enkel recente voorbeelden van onze pakketten Large.

Met deze persoonlijke boodschap lanceert Kjell Fruytier zijn nieuwste marketingcampagne op You Tube. Gedraaid en gemonteerd op telkens 1 dag. Opgefrist met stockbeelden.

Nieuwsitem over het event ‘Less Hair, we care’ georganiseerd door Fagron en de vzw Haarwensen België. Gedraaid en gemonteerd telkens in een halve dag.

Artistiek sfeerbeeld: de creatie van een kunstwerk door Karl Meersman. De video kondigde de veiling van zijn schilderij aan tijdens een benefietconcert. Gedraaid op 1,5 dag. Montage: 1 dag.

Pakket Medium

Hier enkel recente voorbeelden van onze bedrijfsfilms Medium.

After movie met korte interviews op 1min 15sec. Daarnaast ook een teaser van 20 sec met dezelfde beelden. Dit is geen puur pakket Medium. Gefilmd op 4 u, montagetijd 1 dag.

Deze ‘imago’-video drijft op dynamische muziek, titels en eindigt tenslotte met een call-to-action. Gedraaid en gemonteerd op telkens op 1 dag.

Instructiefilm voor de afdeling gastro-enterologie van het AZ Groeninge Kortrijk. Beschikbaar op iPad in het ziekenhuis. En op You Tube voor thuis.

Pakket Small

Hier enkel recente voorbeelden van onze bedrijfsfilms Small.

Video voor social mediacampagne van Arcadis voor Arcalex, hun digitale tool voor milieuprofessionals.

1 van de 26 sfeerreportages van een geweldige 7-daagse fietstocht doorheen België, Frankrijk en Luxemburg. De Omloop der Slagvelden, editie 2019.

Testimonial. De tekst defileert op de prompter voor de lens van de camera, zoals bij nieuwslezers. Gedraaid op 2 u, gemonteerd op 1,5 u.

Andere specifieke voorbeelden

Enkele voorbeelden - Bedrijfsfilms met dronebeelden

Productvideo over stofbeheersing door Pulvi. Onze drone overschouwt de site, maar toont ook details van de installatie.

Teaser voor beursdeelname met dezelfde beelden als de bedrijfsfilm. De dronebeelden zowel binnen als buiten en de grafische elementen geven het geheel een extra dimensie.

Een fun-project voor onszelf. Als dronepiloot voeren we regelmatig ook trainingsvluchten uit. Hier het resultaat.

Enkele voorbeelden - Bedrijfsfilms met whiteboard animatie

De GDPR-wetgeving: hoe zet je alle puntjes mooi op een rijtje? Whiteboard animatie brengt een gemakkelijke en aantrekkelijke oplossing.

Tip gedraaid samen met 3 andere op 1 dag. Dus GDPR-wetgeving uitgelegd met animatie.

Multicam captaties

Live opnames van een muziekfestival, concert of dansfeest. We streamen je sportwedstrijd en prijsuitreiking.
Of het iets serieuzere werk zoals een operatie in een operatiekwartier of een congres…

Alles gaat live op antenne want met verschillende bemande en op afstandsbediende camera’s brengen we alles
in beeld.

Livestream van de persconferentie ‘Jaarverslag’ van het Federaal Agentschap voor de Voedsel Veiligheid (FAVV) in Brussel tijdens volle Coronaperiode. 2 camera’s, powerpoints in twee talen en +300 kijkers die live vragen konden stellen via de chatbox.

Galaconcert in de Stadsschouwburg in Brugge met 5 camera’s, waarvan 2 bemand. 2 PTZ-camera’s op afstand bediend. Camera 5, een vaste camera, toont de volledige scene. Opnameduur: 1 dag.

Captatie van een lesdag. Nadien werd deze opgedeeld in 18 aparte social media video’s. 1 dag filmen, 4 dagen montage en afwerking.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart