Veel gestelde vragen

Kan u zich nog een bedrijf voorstellen zonder website? Wij ook niet! Je besteedt als bedrijf een bijzondere zorg aan je presence op je site. Waarom? Om een goede eerste indruk te maken, om je expertise te tonen, om je klanten een dienst na verkoop aan te bieden met instructievideo’s… De kracht van internet en sociale media zijn niet te onderschatten. Sites zoals YouTube zijn gratis kanalen die elke moment van de dag duizenden minuten aan video streamen en dat kan ook via uw site.

Bepalen wat je in de video wil geven als boodschap. Wat wil je bereiken met de webvideo? Voor wie maak je de bedrijfsfilm? En waar ga je hem tonen? Op je site, op een beurs, aan een internationaal publiek… ? Deze vragen bepalen hoe je film er zal uitzien.

Ja. Maar enige creatieve vrijheid voor de videomaker is eveneens belangrijk.

Wij samen. Elke partner in dit verhaal heeft zijn of haar kennis en expertise. Als klant bent u expert in uw vakdomein. Camerateam.be helpt u om dat idee in een creatieve bedrijfsfilm of webvideo om te zetten. Als je beide kunt samenbrengen, dan is één plus één drie.

Het antwoord hierop is tegelijk simpel en niet. Veel hangt van je deadline af. Het antwoord ligt tussen een paar uren en enkele weken. We doen er natuurlijk alles aan om de deadline op tijd te halen.

Op het gebruik van muziek betaal je auteursrechten aan SABAM. En van commerciële liedjes moet je zelfs een geschreven toestemming hebben om ze te mogen gebruiken. Het kostenplaatje hiervoor is meestal aanzienlijk. Met rechtenvrije muziek koop je een licentie waarmee je de muziek in videoproductie mag gebruiken. Dit dekt dan ook het gebruik van de muziek op DVD, internet, beurzen… In onze producties is de licentie inbegrepen in de prijs.

Helemaal niet zo duur als u denkt. Mijn standaardprijzen gaan van € 450,00 tot € 1.795,00. Ze staan voor een pakket met een aantal diensten qua opname, montage en distributie. Maar elke film is anders. En kent dus ook een ander prijskaartje. U krijgt steeds van ons een heldere en aangepaste offerte, zonder verborgen kosten. Vraag me gerust een vrijblijvende offerte.

Wij pakken niet uit met onverstaanbare technische termen om indruk te maken. Dat doen we liever met uw bedrijfsfilm of webvideo zelf… U wil het toch weten? OK, 4K, full hd 1920 x 1080i, maar alles eronder is ook mogelijk.

We komen uit de broadcastwereld en de media. Huwelijksreportages zijn niet echt ons ding.

Neen. We kunnen u wel een goede IT-partner aanbevelen.

Vraag niet beantwoord? Stel ze dan hier

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart